dimecres, 12 de maig del 2010

Adidas Y3 és la col.laboració entre la llegendària marca esportiva Adidas amb el dissenyador japonès Yohji Yamamoto. Segons el propi creador d'aquests tan vistosos i pràctics vestits, Adidas Y3 és "marca de roba urbana i moderna, dissenys seriosos amb petits tocs divertits". La Web Adidas Y3 ("I" per Yamamoto, "3" per les emblemàtiques ratlles de la marca alemanya) té un disseny dels millors que s'han vist fins ara. Una veritable innovació, digna de veure's. Te la recomano, no té deixalles. Aquesta col lecció Sport-à-porter, és totalment d'avantguarda, un equipament esportiu convertit en alta moda.

"Estem creant una cosa que ningú ha fet mai. D'una banda, tens a un dels més celebrats dissenyadors d'avantguarda, algú a qui els altres segueixen sense titubejos perquè sempre ha estat fidel als seus principis. De l'altra, a la companyia que va iniciar la revolució sportwear ", diu Michael Michalasky, director creatiu global d'Adidas. I va afegir: "Pot semblar una associació estranya, però si et fixes una mica i rasques sota la superfície trobaràs molts punts en comú. Adi Dassler era un artesà que donava el millor de si en el que produïa. Yohji és igual. Les seves col leccions de prêt-à-porter representen un dels valors segurs del mercat ".

"L'avantatge de treballar amb una companyia que produeix en grans quantitats és que els preus són raonables. Com a creador, per a mi vol dir que puc establir un contacte més directe amb el carrer, tant a nivell de cost com de disseny. I com a consumidor, que ja no tornaré a tenir la necessitat de comprar altres marques ", assegura Yamamoto," Només pretenc fer del sportwear una cosa una mica més atractiu. Tant la costura artesana com la tecnologia esportiva són elements necessaris per la meva feina, però cada un pel seu compte és avorrit. La moda només és real al carrer ".

Boniques paraules però Adidas Y3 oscil.la entre els 60 euros un simple top de cotó i els 2.000 dels sastres-xandall més exclusius. Però té en el seu haver famosos fans, amb gran poder adquisitiu: Missy Elliott, Pharrell Williams, els germans Gallagher, Sugababes , el difunt Jay Màster Jam, J. Lo i, clar i Madonna. Però bé, l'interessant és la tendència que ens proposa, un look totalment futurista, que segurament serà inspiració per a altres fabricants de roba, i potser sigui més accessible per a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada