dimarts, 11 de maig del 2010

CARMEN MARTÍNEZ-BORDIU ENS MOSTRA EL SEU VESTIT DE NÚVIA

Carmen Martínez-Bordiu ha volgut mostrar en exclusiva als nostres lectors el vestit de núvia a que lluirà en uns dies quan es casi en cerimònia religiosa amb el seu nuvi, l'empresari de Santander José Campos, que el passat 9 de juny va complir quaranta-un anys. El dissenyador francès Christian Lacroix, potser el d'influències més hispanes de tots els creadors de moda coneguts internacionalment, ha estat l'encarregat de realitzar l'espectacular disseny que Carmen portarà a l'altar en la que serà el seu tercer casament. En la primera, amb Alfonso de Borbón, duc de Cadis, va elegir Balenciaga. En aquesta ocasió, Carmen ha preferit un dissenyador francès a qui l'uneix una estreta amistat, llaurada des que s'instal·lés a París, on va residir durant molts anys després de casar-se per segona vegada amb l'antiquari Jean-Marie Rossi.


Moltes hores de treball


Hem estat testimonis d'excepció de la prova final del vestit al taller d'alta costura que Lacroix té a París, el qual va ser present a tota hora sense perdre detall de la seva creació, mentre Carmen assistia amb la professionalitat d'una model. Els comentaris del dissenyador, que no va dubtar un sol moment, i com si es tractés de l'obra mestra d'un pintor, en "retratar visualment" i des de diferents posicions a Carmen per contemplar els detalls del vestit. També estava pendent a tota hora Marie Martínez, directora i musa durant molts anys de Lacroix, no en va va ser la seva model preferida. Carmen, que és una dona que adora el món de la moda, escoltava i observava amb gest seriós, donada la transcendència del moment, les indicacions del seu gran amic i creador Lacroix, per a qui també es va posar la cinta a tall de diadema, les sabates i els pendents que portarà el dia que es casi amb José.

Per al disseny de Carmen s'han emprat moltes hores de treball i moltes proves. Està confeccionat en mussolina blanca i és totalment estil imperi. Porta una cotilla per davant amb un llaç blau brodat a mà amb roses brodades en cristall. La cotilla, que no es veu, és de ras setí color avellana i va recollit en el baix de l'esquena amb el mateix llaç que es veu per davant. Porta dos fermalls: una marieta, símbol de la bona sort, i una libèl·lula, símbol de la llibertat. Les cintes del cabell d'or vell estan brodades a mà amb brillants i diamants, que recorden el període grec d'Homer. Quant a les sabates, també estan fets a mà i són de ras blanc amb llaç Gugrain verd avellana i dues rematades de perlites blanques. El vestit està valorat en 48.000 euros (vuit milions de les antigues pessetes).

1 comentari:

  1. Menos mal que habéis cambiado el formato. Por lo menos es un txt original.

    ResponElimina